header

Waar gaat het gesprek over in Haarlemmermeer Noord?

Dit is de overzichtskaart van Haarlemmermeer Noord met alle punten van gesprek. Maak zelf selecties met de filters op de kaart. Dit gebiedsprogramma is een demonstratie-versie. De informatie op deze pagina's is wel gecheckt en is actueel en accuraat er zijn echter geen rechten aan te ontlenen.

Mijn naam is Rik Rolleman, ik ben gebiedsmanager voor het gebied Noord van de gemeente Haarlemmermeer, hieronder vallen oa Zwanenburg, Vijfhuizen, Badhoevedorp maar ook de voormalige gemeente Haarlemmerliede Spaarnwoude hoort hierbij. Ik heb informatie opgehaald in de gemeente en in gesprekken in de buurt. Al deze informatie heb ik hier op de kaart en in de lijst gezet.

Ik werk in het gebiedsprogramma met Punten van Gesprek. Deze punten van gesprek zijn naar mijn idee de belangrijkste issues die spelen in een buurt of wijk. Kijk mee of je punten herkent. Mis je een punt of wil je een punt aanvullen, neem dan contact met me op.

Ik onderbouw een punt van gesprek door in de buurt en in de gemeente wensen en opgaves maar ook activiteiten op te halen. Deze zet ik ook op de kaart.

Ik organiseer twee typen gesprek:

Gebiedsteam = het team dat in de gemeente alles weet van Noord.

Gebiedsoverleg = alle informatie die ik heb opgehaald in gesprek met de buurt.

Daarnaast staat er nog meer informatie. Dit gebiedsprogramma is een demo-versie. Als u informatie mist of wilt delen, stuurt u me dan een email op rik.rolleman@haarlemmermeer.nl.